Jeg har en gammel konto. Kan den fortsat bruges? Hvordan tilmelder jeg mig?

Ja, det kan den. Du skal blot tilmelde dig som normalt på kampagnens hjemmeside. Vores software vil automatisk identificere din skolekonto.

Hvis du har betalt for fuld adgang, kan du desuden deltage i konkurrencen med den. Du skal dog stadig tilmelde dig Matematikmatchen. Du kan anvende kontoen som normalt også efter konkurrencetidspunktet (07:00 til 14:00), men du kan kun indsamle point i dette tidsrum.