Jeg har en gammel konto. Kan vi fortsætte med at bruge denne? Hvordan tilmelder jeg mig?

Ja, det kan du. Du skal blot tilmelde dig som normalt på kampagnens hjemmeside. Vores software vil automatisk identificere din skolekonto.

Hvis du har betalt fuld adgang, kan du desuden deltage i konkurrencen med den. Du skal dog stadig tilmelde dig Matematikmatchen. Du kan anvende kontoen som normalt også efter konkurrencetidspunktet (07:00 til 14:00), men du kan kun indsamle points i dette tidsrum.