Jeg har en gammel konto. Kan den fortsat bruges? Hvordan tilmelder jeg mig?

BEMÆRK: Fra 2020 får nye lærere, der har tilmeldt sig konkurrencen for første gang, deres egen personlige hovedbrugerkonto (skolekonto), som ikke deles med andre lærere. Hvis du stadig ønsker at få adgang til hovedbrugerkontoen, der bruges af andre lærere, skal du kontakte os.

Ja, det kan den. Du skal blot tilmelde dig som normalt på kampagnens hjemmeside. Vores software vil automatisk identificere din skolekonto.

Hvis du har betalt for fuld adgang, kan du desuden deltage i konkurrencen med den. Du skal dog stadig tilmelde dig Matematikmatchen. Du kan anvende kontoen som normalt også efter konkurrencetidspunktet (07:00 til 14:00), men du kan kun indsamle point i dette tidsrum.