Mine elevers adgangskoder virker ikke. Hvad gør jeg?

Hej,

Det bedste vil være at gå til Brugeradministration og ændre elevernes adgangskoder og prøve igen.

Log ind med dine login-detaljer som lærer og gå til Brugeradministration. Her kan du finde elevkontierne og ændre adgangskoderne. Gå til den elevkonto, du ønsker at opdatere og vælg Opdatér.

Vi understøtter ikke IE 8 og ældre. Dette er muligvis grunden til, du ikke kan logge ind.

Elever kan desuden kun spille gratis og deltage i konkurrencen mellem 7 og 14. Udenfor dette tidsrum fungerer kontierne ikke.

Venlig hilsen,

Katri