Mine elevers adgangskoder virker ikke. Hvad gør jeg?

Det nemmeste er at gå til Brugeradministration for at ændre elevernes adgangskoder og derefter prøve igen.

Log på med dine loginoplysninger som lærer og gå til sektionen Brugeradministration. Her kan du finde elevkonti, hvorfra du kan ændre adgangskoderne. Gå til den elevkonto, du ønsker at opdatere og vælg Opdatér.

Vi understøtter ikke IE 8 og ældre. Dette kan være grunden til, du ikke er i stand til at logge ind.

Elever kan kun spille gratis og deltage i konkurrencen mellem 07:00 og 14:00. Udenfor dette tidsrum fungerer disse konti ikke.