Hvor køber jeg Math World?

Du kan købe Math World her: www.10monkeys.com

BEMÆRK: Dit barn har muligvis allerede en brugerkonto, f.eks. hvis han eller hun deltager i Matematikmatchen. Opret ikke en ny konto, hvis dette er tilfældet, da dit barns eksisterende konto derved ikke vil blive opgraderet. Vælg derfor at opgradere en eksisterende konto, når du køber. Spørg dit barn eller dit barns lærer om brugernavnet og adgangskoden.

For at opgradere kan du også logge ind på Math World med barnets brugerkonto og derfra trykke på knappen Køb. Knappen vil muligvis ikke være synlig i skoletiden.