Hvor køber jeg Math World?

Du kan købe Math World her: 10Monkeys butik

BEMÆRK: Dit barn har muligvis allerede en brugerkonto, hvis han eller hun fx deltager i Matematikmatchen. Opret ikke en ny konto, hvis dette er tilfældet, da dit barns eksisterende konto derved ikke bliver opgraderet. Vælg derfor Opgradér en eksisterende konto i stedet, når du aktiverer din adgang. Spørg dit barn eller dit barns lærer om brugernavn og adgangskode.

For at opgradere kan du også logge ind på Math World med barnets brugerkonto og derfra trykke på knappen Køb. Knappen vil muligvis ikke være synlig i skoletiden.