Hvordan får mine elever deres loginoplysninger til Math World?

Læreren opretter brugerkonti til eleverne i sin klasse ved at logge ind på Math World på www.10monkeys.com:

1. Log på og klik på Brugeradministration til højre i sidebjælken
  2. Vælg Tilføj en børnekonto
  • Indsæt elevens navn og klasse
  • Programmet foreslår et brugernavn til hver elev. Du kan ændre det foreslåede brugernavn, hvis du vil. Du skal også indtaste en adgangskode til eleven. Brugernavnet og adgangskoden kan nemt gemmes i excel-filen til højre.

3. Eleven kan nu logge ind og begynde at spille spillet!

Bemærk, at eleverne kun kan spille i skoletiden på hverdage mellem 07:00 og 14:00, hvorefter elevkontiene automatisk låses. Skolerne eller forældrene kan købe fuld licens på hjemmesiden via www.10monkeys.com, hvilket vil give ubegrænset adgang til spillet.

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, som du har oprettet for eleven, kan du nulstille og ændre deres adgangskode. Du behøver ikke nuværende adgangskode for at gøre dette.

Bemærk, at kun point indsamlet i Math World mellem 07:00 og 14:00 på hverdage vil blive føjet til konkurrencen.