Hvordan får mine elever login-detaljer til Math World?

Læreren opretter brugerkonti til eleverne i hans eller hendes klasse ved at logge ind på Math World på www.10monkeys.com:

1. Log på og vælg linket Brugeradministration til højre i sidebjælken
  2. Vælg Tilføj en børnekonto
  • Oplys elevens navn og klasse
  • Programmet foreslår et brugernavn til hver elev. Du kan ændre det foreslåede brugernavn, hvis du vil. Du skal også indtaste en adgangskode til eleven. Brugernavnet og adgangskoden kan nemt gemmes i excel-filen til højre.

3. Eleven kan nu logge ind og begynde at spille spillet!

Bemærk venligst, at eleverne kun kan spille i skoletiden på hverdage fra 07:00 til 14:00, hvorefter elevkontierne automatisk vil blive låst. Skolerne eller forældrene kan købe fuld adgang på hjemmesiden www.10monkeys.com, hvilket vil give ubegrænset adgang til spillet.

Bemærk, at kun points indsamlet i Math World fra 07:00 til 14:00 på hverdage vil blive tilføjet til konkurrencen.