Hvordan får mine elever login-detaljer til Math World?

Læreren opretter brugerkonti til eleverne i hans eller hendes klasse ved at logge ind på Math World på www.10monkeys.com:

1. Log på og klik på Brugeradministration til højre i sidebjælken
  2. Vælg "Tilføj en børnekonto"
  • Indsæt elevens navn og klasse
  • Programmet foreslår et brugernavn til hver elev. Du kan ændre det foreslåede brugernavn, hvis du vil. Du skal også indtaste en adgangskode til eleven. Brugernavnet og adgangskoden kan nemt gemmes i excel-filen til højre.

3. Eleven kan nu logge ind og begynde at spille spillet!

Bemærk venligst, at eleverne kun kan spille i skoletiden på hverdage mellem 07:00 og 14:00, hvorefter elevkontierne automatisk vil blive låst. Skolerne eller forældrene kan købe fuld adgang på hjemmesiden www.10monkeys.com, hvilket vil give ubegrænset adgang til spillet.

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, som du har oprettet for eleven, kan du nulstille og ændre deres adgangskode, da det ikke er nødvendigt at kunne huske det sidste for at kunne gøre dette.

Bemærk, at kun points indsamlet i Math World mellem 07:00 og 14:00 på hverdage vil blive tilføjet til konkurrencen.