Forkerte eller glemte loginoplysninger

LÆRERE

Du kan gendanne brugernavnet og adgangskoden ved at trykke på linket Glemt adgangskode? på www.10monkeys.com.

Bemærk, at brugernavnet til den fælles brugerkonto er skolespecifikt, hvilket betyder, at alle lærere fra den samme skole vil bruge det samme brugernavn. Adgangskoden er forskellig blandt lærerne. Hvis en lærer ændrer brugernavnet, er det hans eller hendes ansvar at informere de andre lærere på skolen om det nye brugernavn.

Hvis det ikke hjælper at gendanne brugernavnet og adgangskoden, kan du bestille nye loginoplysninger til Math World her. Du bedes oplyse navnet på din skole (herunder by/region og land).

ELEVER

Som lærer kan du ændre adgangskoden for en elev i Brugeradministration via linket i spillets højre sidebjælke. Bemærk, at det ikke er nødvendigt at kende den tidligere adgangskode for at nulstille den.