Ukorrekte login-detaljer/Glemte login-detaljer

LÆRERE

Du kan gendanne brugernavnet og adgangskoden fra "Glemt adgangskode?"-linket på www.10monkeys.com.

Bemærk venligst, at brugernavnet til den fælles brugerkonto er skolespecifikt, hvilket betyder, at alle lærere fra den samme skole vil bruge det samme brugernavn. Adgangskoden er forskellig blandt lærerne. Hvis en lærer ændrer brugernavnet, er det hans eller hendes ansvar at informere de andre lærere på skolen om det nye brugernavn.

Hvis det ikke hjælper at gendanne brugernavnet og adgangskoden, kan du bestille nye login-detaljer til Math World her. Du bedes oplyse navnet på din skole (herunder by/region og land).

ELEVER

Som lærer kan du ændre adgangskoden for en elev i Brugeradministration via linket i spillets højre sidebjælke. Bemærk venligst, at det ikke er nødvendigt at huske den tidligere adgangskode for at nulstille den.