Ukorrekte login-detaljer/Glemte login-detaljer

LÆRERE

Du kan gendanne brugernavnet og adgangskoden fra "Glemt adgangskode?"-linket på www.10monkeys.com.

Bemærk venligst, at brugernavnet til den fælles brugerkonto er skolespecifikt, hvilket betyder, at alle lærere fra den samme skole vil bruge det samme brugernavn. Adgangskoden er forskellig blandt lærerne. Hvis en lærer ændrer brugernavnet, er det hans eller hendes ansvar at informere de andre lærere på skolen om det nye brugernavn.

Du kan bestille nye login-detaljer til Math World her, hvis det ikke hjælper at gendanne brugernavnet og adgangskoden. Du bedes oplyse navnet på din skole (herunder by/region og land).

ELEVER

Som lærer kan du ændre adgangskoden til en elev i Brugeradministration i spillets højre sidebjælke.