Hvad sker der med brugerkontierne efter konkurrencen?

Kontierne vil automatisk blive deaktiveret og ugyldige, efter konkurrencen slutter. Skolerne kan købe den fulde version af Math World for at få ubegrænset adgang til spillet her.

Når du har købt adgang, kan dine elever blive ved med at bruge deres tidligere konti fra konkurrencen. For at dette kan lade sig gøre, skal du tilføje tid til disse ugyldige konti fra Brugeradministrationen.

 

 

 

Drevet af Zendesk