Hvordan får jeg loginoplysninger til Math World?

BEMÆRK: Fra 2020 får nye lærere, der har tilmeldt sig konkurrencen for første gang, deres egen personlige hovedbrugerkonto (skolekonto), som ikke deles med andre lærere. Hvis du stadig ønsker at få adgang til hovedbrugerkontoen, der bruges af andre lærere, skal du kontakte os.

Loginoplysningerne til en fælles brugerkonto sendes til læreren, før konkurrencen starter (normalt ugen før konkurrencestart). Hvis læreren tilmelder sig efter konkurrencestart, vil loginoplysningerne blive sendt kort efter (som regel inden for 1-2 hverdage) efter tilmeldingen. Du har adgang til 10Monkeys Math World under hele konkurrenceperioden.

Hvis du ikke har modtaget dineloginoplysninger, og konkurrencen allerede er startet, bedes du tjekke din spam-mappe i din e-mail. Hvis du ikke kan finde dem her, så send os en forespørgsel. Her beder vi om dit navn, skolens navn (herunder by/region og land) samt klasse.

Den fælles brugerkonto er kun for lærere, og brugernavnet er skolespecifikt. Alle lærere, som tilmelder sig konkurrencen fra den samme skole, vil få det samme brugernavn. Adgangskoden vil være forskellig blandt lærerne.

Med den fælles brugerkonto er lærerne i stand til at spille spillet og få adgang til Brugeradministrationen samt Evalueringsværktøjet.

I Brugeradministrationen kan lærerne oprette elevkonti til deres klasse samt ændre brugernavn og adgangskode til den fælles brugerkonto.

Bemærk, at det er lærerens ansvar at informere de andre lærere på skolen om nyt brugernavn, hvis han eller hun ændrer dette.