Hvordan får jeg login-detaljer til Math World?

Login-detaljerne til en fælles brugerkonto sendes til læreren, før konkurrencen starter (normalt fredag ​​eftermiddag før konkurrencestart). Hvis læreren tilmelder sig efter konkurrencestart, vil de blive sendt kort efter tilmeldingen (som regel indenfor 1-2 dage). Programmet vil være tilgængeligt sammen med den fælles brugerkonto under hele konkurrenceperioden.

Hvis du ikke har modtaget dine login-detaljer, selv om konkurrencen er startet, bedes du tjekke din spam-postkasse i din email. Hvis du ikke kan finde dem, send venligst da  en forespørgsel med dit navn, skolens navn (herunder by-/region og land) og klasse.

Den fælles brugerkonto er for lærerne, og brugernavnet er skolespecifikt. Alle lærere, som tilmelder sig konkurrencen fra den samme skole, vil få det samme brugernavn. Adgangskoden vil være forskellig blandt lærerne.

Med den fælles brugerkonto er lærerne i stand til at spille spillet og få adgang til Brugeradministrationen samt Evalueringsværktøjet.

I Brugeradministrationen kan lærerne oprette elevkonti til deres klasse samt ændre brugernavnet og adgangskoden til den fælles brugerkonto.

Bemærk, at det er lærerens ansvar at informere de andre lærere på skolen om nyt brugernavn, hvis han eller hun ændrer dette.