Hvordan kommer man i gang?

1. Log på Math World (www.10monkeys.com) med login-detaljerne fra den fælles brugerkonto, der er sendt til din email.

2. Opret børnekonti til dine elever fra Brugeradministrationen i højre sidebjælke.

3. Dine elever kan nu logge på Math World ved at anvende brugerdetaljerne, du har oprettet til dem. Eleverne kan logge på fra: www.10monkeys.com

4. Du kan følge elevernes udvikling fra Evalueringsværktøjet (du finder det under Brugeradministration i højre sidebjælke).

5. Kontrollér din klasseplacering i Hall of Fame på kampagnesiden. Den vil blive opdateret om aftenen på hverdage.

6. De ugentlige priser trækkes om aftenen hver fredag blandt ugens mest aktive klasser. Kontrollér jeres placering på kampagnesiden.

7. I slutningen af konkurrencen vil hovedpræmien blive trukket blandt de mest aktive klasser igennem hele konkurrencen. Kontrollér jeres placering på kampagnesiden.

Du kan finde mere information om præmierne og reglerne på kampagnesiden.

Bemærk venligst, at elever kun kan spille i skoletiden på hverdage fra 07:00 till 14:00, hvorefter elevernes brugerkonti automatisk bliver låst. Skolen eller forældrene kan købe fuld adgang fra hjemmesiden www.10monkeys.com. Kun points indsamlet i Math World fra 07:00 til 14:00 på hverdage vil blive tilføjet til konkurrencen.