Hvordan kommer jeg i gang?

1. Log ind på Math World (www.10monkeys.com) med login-detaljerne fra den fælles brugerkonto, der er sendt til din e-mail.

2. Opret børnekonti til dine elever fra Brugeradministrationen i højre sidebjælke.

3. Dine elever kan nu logge på Math World ved at anvende brugerdetaljerne, du har oprettet til dem. Eleverne kan logge på fra: www.10monkeys.com

4. Du kan følge elevernes udvikling fra Evalueringsværktøjet (du finder det under Brugeradministration i højre sidebjælke).

5. Tjek din klasseplacering i Hall of Fame på kampagnesiden. Den vil blive opdateret om aftenen på hverdage.

6. De ugentlige præmier trækkes hver fredag om aftenen blandt ugens mest aktive klasser. Se jeres placering på kampagnesiden.

7. I slutningen af konkurrencen vil hovedpræmien blive trukket blandt de mest aktive klasser under hele konkurrencen. Se jeres placering på kampagnesiden.

Du kan finde mere information om præmierne og reglerne på kampagnesiden.

Bemærk venligst, at elever kun kan spille i skoletiden på hverdage mellem 07:00 og 14:00, hvorefter elevernes brugerkonti automatisk bliver låst. Skolen eller forældrene kan købe fuld adgang fra hjemmesiden www.10monkeys.com, hvilket giver ubegrænset adgang til spillet. Kun points indsamlet i Math World mellem 07:00 og 14:00 på hverdage vil blive tilføjet til konkurrencen.